Välkommen till min hemsida!

Jag som driver denna sida heter Fredrik Segerman. Här sysslar jag med coachning och rådgivning för ökad hälsa genom rätt kost och fysisk aktivitet.

Jag har varit aktiv inom olika sporter under stor del av mitt liv. Under uppväxten golf och badminton, för att sedan gå över till styrketräning av olika slag under gymnasietiden. Kort därefter märkte jag att mitt intresse tagit mig så långt att folk började vända sig till mig för tips och råd och jag började bedriva kost- och träningsrådgivning på hobbynivå. Sedan 2012 har jag tagit mig an allt fler och fler uppdrag som täckt in det mesta från motionärer till fitnesstävlanden och andra personliga tränare. Parallellt med detta har jag studerat till läkare. Sommaren 2014 tog jag steget vidare och blev Licensierad personlig tränare via Eleiko som då erbjöd Nordens starkaste utbildningsprogram. I dagsläget så arbetar jag uteslutande med kost, motion och livsstilsfaktorer för ökad hälsa och välmående. Jag vänder mig till alla er som vill kunna parera jobb, familj och vardag med upprätthållandet av en god hälsa.

Jag ser fram emot att få jobba med dig som vill eftersträva en hälsosammare version av dig själv.

Utbildning:
Licensierad Eleiko Personlig Tränare
Eleiko Strength Coach steg 1
Läkarexamen vid Lunds Universitet

Jag har även gått en webklass under 5 månaders tid i träningsprogrammering för Mike Tuchscherer, som är en i världseliten inom klassisk styrkelyft. Detta har gett mig en god förståelse för hur styrkeprogram utformas på ett effektivt sätt.