" När jag kontaktade Fredrik så var mitt självförtroende i botten, styrkan urusel och mitt leverne på väg utför. Med Fredriks hjälp tappade jag över 30kg i kroppsvikt, blev starkare fysiskt och psykiskt samt tangerade rekord som jag inte trodde fanns för en vanlig människa som mig. Under resans väg så har jag även funnit en vän för livet! Fredrik kommer inte bara lyfta dig som person utan även tillhandahålla personlig service som ser till att du aldrig kommer svikta i ditt måltagande vad det än må vara!
Helt klart värt att kontakta Fredrik för en konsultation! "

/ Mathias Carlson 

" När jag flytta till Göteborg och börja på handbollsgymnasiet innebar detta inte bara mycket träning utan helt plötsligt skulle jag också hinna med att handla och laga mat själv. Att träna så mycket, ofta två pass om dagen, gjorde att min energi snabbt tog slut, jag gick ner i vikt och  var ständigt trött. Mamma tog kontakt med Fredrik för att hitta en plan som fungerade för mig. Detta blev en totalvändning, Fredrik hittade snabbt en lösning för just mig och mina behov. Efter tre månader hade jag gått upp 6 kg, var "normalt" trött efter träning och kände att jag fått tillbaka min energi.

Fredrik fick mig att inse hur viktigt det är att ha en balans mellan kost och träning, han fick också mig att bli medveten i mina val av livsmedel. Fredrik har en fantastisk förmåga att kunna individanpassa planeringen, han har ett stort engagemang och tålamod i vad han gör och framförallt motiverade han mig till att lyckas.

Så tveka inte att kontakta Fredrik du kommer garanterat inte att ångra dig, du får en coach som aldrig sviker"

/ Emil Bergh


 


" Fredrik är en mycket god vän till mig och en person som man direkt får förtroende när det gäller kunskap och erfarenhet. 
Nyckeln till detta är att Fredrik är bra på att dra lärdom av tidigare erfarenheter och kopplar gärna samman allt i ett helhetsperspektiv
som är lätt att förstå. Jag kan inte tänka mig någon bättre person som kan förklara kost och näring på så många olika nivåer av kunskap. 
Allt från djupaste detaljer till enkla funderingar och frågor. 
Det inte Fredrik vet försöker han ta reda på och han är enormt driftig, för tillfället så driver han sitt företag parallellt med sina studier till läkare.
Fredrik är en person som utan att han vet om det inspirerar andra till en bättre livsstil. 
Han hjälper och inspirerar mig konstant till små förändringar och är du intresserad av kost eller känner att du är i behov av hjälp så kan jag verkligen rekommende
ra Fredrik."

/ Tim Fredman

 


" Under slutet av sommaren 2015 skadade jag mig i höft och skuldra, i samma veva övergick jag till en växtbaserad kost. Jag hade problem att träna och gick ner i vikt p.g.a. dålig träningsnärvaro och problem att anpassa mig till min nya livsstil. Under våren 2016 påbörjade jag rehabilitering och sedan samarbetet med Fredrik. 

Jag kände mig svag och osäker på min träning, jag visste inte vad jag skulle göra på gymmet och om jag gjorde rätt. Min önskan till Fredrik var att återfå en grundstyrka och vetskap om ifall jag utförde övningarna korrekt. Detta eftersom jag inte ville skada mig igen, samt bygga upp en grund för fortsatt utveckling.
Jag tecknade en 12 veckors kost- och träningsplan för att försäkra en stadig progression mot en bättre kropp.
Fredriks arbetsmetod har varit kanon, jag har fått ny feedback och kunskap under varje vecka. Med en noggrannhet och hög kunskapsnivå kände jag att jag var i goda händer. Jag ökade mer än förväntat i muskelmassa, samt styrka under samarbetet. Jag fick även mycket kunskap om hur jag ska utföra övningarna korrekt. Jag skulle verkligen rekommendera att arbeta med Fredrik. Om du vill komma igång med träningen som jag, har du också en som peppar och hjälper dig komma in i en god träningsrutin." 
 
/ Andrée Raquette