Hälsa- och Livsstil


Tjänsten "Hälsa- och livsstil" är numera den enda tjänst som jag erbjuder. Här sätts fokus på bestående livsstilsförändringar för nyttigare kosthållning såväl på hemma- som bortaplan. Vad jag förespråkar faller inte inom någon namngiven diet som fått uppmärksamhet i media. Jag ser till maten i sin helhet och tar hänsyn till individuella förutsättningar såsom allergier, livsmedelsöverkänslighet och personliga preferenser så som t.ex. veganskt, vegetariskt, etc. Tjänsten går ut på att steg för steg förändra din livsstil och lära dig göra medvetna val avseende kost och motion så att du, utan matvåg eller viktklubb, inte bara kan uppnå utan även hålla din målvikt, samtidigt som du får må bättre och orka mer. Tjänsten inleds med att startpaket som inkluderar en del såväl allmänna som individuellt anpassade verktyg, samt 4 veckor av regelbunden kontakt med utvärdering, feedback och support. Nedan kan du se vad som ingår i startpaketet:

  • Verktyg för hur du bör tänka när du komponerar frukost, lunch, middag och mellanmål
  • Livsmedelsbibliotek som expanderas utefter individuellt behov
  • En individuell måltidsplan för en dag att använda som referens då du är osäker
  • Nära samarbete genom rapport och feedback varje vecka

Efter denna period så fortsätter samarbetet med uppföljning bestående av en utvärdering från din sida och med påföljande feedback av mig. Dessa rapporter med uppföljning sker varje vecka, fyra veckor i taget, så länge du själv önskar och känner behov av det. Allt för att du ska känna dig säker nog att stå på egna ben när vi avslutar vårt samarbete.

Många anser att 10-12 veckors samarbete är "lagom", men vissa är självgående redan efter 6-8 veckor och andra som har +15kg att gå ner kan behöva längre tid.

Låter detta som något för dig? Klicka dig vidare till anmälan så att vi kan starta igång så snart som möjligt!

Har du några fler frågor före du bestämmer dig? Tveka inte att kontakta mig antingen på fredriksegerman@outlook.com eller på mitt företags Facebooksida. Sök bara på Fredrik Segerman PT på Facebook så hittar du mig där!

Jag ser fram emot att jobba med dig!

Mvh,
Fredrik Segerman